[:lt]

Maistinės aromatinės medžiagos

Visos kvapiosios medžiagos suteikia aiškų charakteringą skonį ir kvapą. Jos idealiai tinka mažo kaloringumo produktuose, nes suteikia galutiniam produktui reikalingą aromatą.

Šiandien kvapiosios medžiagos yra naudojamos įvairių produktų gamyboje:

  • Padažams
  • Valgomiesiems ledams
  • Konditerijos gaminiams
  • Margarinui
  • Sviestui
  • Įvairių sūrių gamybai
  • Majonezui
  • Javainiams
  • Maisto pusgaminiams ir kt.

UAB „Baltvita“ siūlo platų firmos DaromAS identiškų natūralioms kvapiųjų medžiagų asortimentą:

  • Uogų (vyšnių, aviečių, braškių ir kt.)
  • Vaisių (obuolių, kriaušių, apelsinų, ananasų ir kt.)
  • Prieskonių (česnako, krapų, svogūnų ir kt.)
  • Konditerijos (vanilės, šokolado, kavos ir kt.)
  • Riešutų (pistacijos, lazdyno, arachiso ir kt.)
  • Alkoholinių gėrimų (romo, viskio, brendžio ir kt.)
  • Kitų (giros, sūrio, majonezo ir kt.)

Yra galimybė užsisakyti aromatą pagal kliento pageidavimą, jei jo nėra asortimente.[:]