Sriubos ir padažai

Sriubos ir padažai

Tai yra įvairiapusė sritis, kuri apima dirius produktus, skysčius, šaldytas sriubas, padažus ir gatavą maistą. Todėl maisto gamintojai pasirinkdami žaliavą turėtų žinoti kokį galutinį produktą jie norėtų matyti parduotuvių lentynose. AVEBE specialistai turi dešimtmečių patirtį šioje srityje ir platų krakmolų asortimentą.

Majonezas ir padažai

Kadangi padažų asortimentas yra labai didelis, išskiriama atskira grupė majonezo gaminių. Šie produktai gali būti gaminami dviem būdais:

Karštas paruošimo būdas

Daugelis gamintojų majonezui ir jo padažams gaminti naudoja karštą paruošimo būdą Avebe turi visą eilę produktų karštu paruošimo būdu ruošiamai produkcijai. Karštam paruošimo būdui ruošiamiems produktams, krakmolas turi būti žemos želatinavimosi temperatūros ir aukšto stabilumo, taip pat krakmolas turi būti atsparus rūgštims ir mažos sinerezės. SELECTAMYL ir FARINEX grupės krakmolai puikiai tinka šios produkcijos gamybai.

Šaltas paruošimo būdas

Kaip rodo tyrimai, šis paruošimo būdas naudojimas pastaruoju metu yra labai paplitęs. Todėl AVEBE taip pat turi labai platų spektrą krakmolų šiam gamybos būdui. Yra labai svarbu aukštas stabilumas, didelis atsparumas rūgštims ir maža sinerezė. PREJEL HC ir PASELLI BC turi visas šias savybes, ir taip pat neturi jokio pašalinio skonio. Jie suteikia padažams tolygią konsistenciją ir puikų skonį.

PASELI EZ 1911 pasižymi unikaliomis „skystumo-tirštumo“ savybėmis, palaiko žemą klampumą paruošimo proceso metu, lydimą tirštėjimo, kai produktas patenka į koloidinį malūną. Ši krakmolo savybė išsprendžia klampumo praradimo problemą naudojant aukšto slėgimo operacijas, nedidinant krakmolo dozavimo.

Ketčiupas ir pomidorų padažai

Laikai, kada pomidorų padažas buvo vienintelis padažas seniai praeityje. Stalo padažų pasiūla yra labai didelė daugelyje pasaulio šalių. Parduotuvių lentynose puikuojasi daugybė pomidorų pastos pagrindu pagamintų padažų, siūlomos aštrios bei karštos jų versijos.

Pagrindiniai stalo padažai

Ši grupė apima ketčiupą, čili, salsos ir kario padažus.

Avebe yra toli pažengusi modifikuoto bulvių, tapiokos ir vaškinių kukurūzų krakmolo gamyboje. SELECTAMYL grupės krakmolai suteikia glotnią, blizgančią konsistenciją, tuo tarpu FARINEX VA 40 suteikia labiau grūdėtą struktūrą ir konsistenciją. Tapiokos krakmolas suteikia jiems savą charakteringą tekstūrą. FARINEX WM 75 yra naujai išrastas modifikuotas vaškinių kukurūzų krakmolas kuris suteikia labiau tradicinę struktūrą ir tekstūrą. Avebe padės Jums išsirinkti tinkmiausią variantą.

Karštieji padažai

Tai kategorija padažų, įskaitant pomidorų ir grietinėlės, skirta maisto ruošimui namuose. Šie padažai yra egzotiški ir padidina namų šeimininkių meniu įvairovę.

AVEBE siūlo šiems padažams naudoti persijotą bulvių krakmolą Selectamyl, bulvių krakmolą Farineū VA 40, taip pat bulvių pluoštą (skaidulas) Paselli FPF. Šie pasirinkimai padeda sumažinti pamodorų pastos dozavimą bei sumažina produkto savikainą.

Sausos sriubos ir padažai

Sausų sriubų ir padažų yra labai platus asortimentas.Puikiausiai tam tinka bulvių krakmolas, dėl jo klampumo, konsistencijos ir grynumo.

Greito paruošimo sriubos

Greito paruošimo sriubose yra plačiai naudojamas natūralus bulvių krakmolas, tam kad suteiktų satbilumą ir reikiamą konsistenciją.

Didesniam stabilumui užtikrinti ir reikiamai konsistencijai išgauti AVEBE rekomenduoja naudoti PERFECTAMYL ir SELECTAMYL grupės modifikuotus krakmolus. Jie suteiks produktui puikų stabilumą ir konsistenciją.

Tirpios, paruoštos naudojimui, sriubos

Šios sriubos suteikia gamintojui ir vartotojui daugybę galimybių produktų asortimento paįvairinimui. Šiose sriubose lengva keisti ir kontoliuoti klampumą. Todel Avebe rekomenduoja naudoti PERFECTAMYL ir ELECTAMYLl grupės bulvinius krakmolus. Jie suteikia galimybę išgauti įvairius prioduktų variantus.

Tirpios šalto paruošimo sriubos ir padažai

Tirpios šalto paruošimo sriubos ir padažai yra labai lengvai paruošiami naudojant gamyboje PREJEL ir PASELLI grupės krakmolus. Tai bulviniai krakmolai, turintys puikias klampumo ir neutralaus skonio savybes.

Taip pat, puikios tirpumo savybes, išvengiant gumulų susidarymo ir kontroliuojamo tirštumo yra pasiekiamos naudojant PREJEL VA 70 S AGGFL (aglomeruotas krakmolas). Tai idealus produktas gaminant mikrobangų krosnelėje šildomas sriubas ir padažus.

Norint išgauti „paruoštos“ (virtos) sriubos konsistenciją be virimo, Paselli EZ tipo šalto brinkimo krakmolas yra idealus. Taip pat Avebe turi platų asortimentą bulvių ir topiokos modifikuotų krakmolų, puikiai tinkančių sriubų ir padažų gamybai.

Kukurūzų krakmolo pakeitimui, Avebe siūlo bulvinį Selectamyl grupės persijotą krakmolą, suteikiantį produktui puikias skaidrumo ir tirštumo savybes, taip pat lygią blizgančią konsistenciją. Todėl jis puikiai tinka kukurūzų krakmolo pakeitimui. Taip pat ir FARINEX grupės tapiokos krakmolai gali būti naudojami kaip pakaitalai, nes jie turi panašiais savybes.